Välkommen till Motiv8's hemsida.

Motiv8's är en Squaredansklubb som har till ändamål att ordna danser på programmen Advanced och Challenge.

Två gånger om året, i februari och oktober, ordnar vi festivaler som är fyradagarsdanser, då vi engagerar toppcallers, oftast från USA, Kanada eller Japan. Dessutom brukar det bli fyra till fem danshelger per år, med callers från Sverige eller Europa.

Styrelsen föreslår och bokar callers, men om du har önskemål om någon speciell caller så kan du kontakta styrelsen. Callern måste kunna calla A2-C3B.

För att bli medlem i Motiv8's måste du ha genomgått fullständig utbildning på programmet A2 eller på annat sätt visat sig behärska detta program. De fullständiga stadgarna hittar du här.

Skicka oss ett mail om du har några frågor, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.


Valberedning VAKANT
Ingen har hittills anmält sig frivilligt att ingå i valberedningen men nu är det hög tid! En valberedning är jätteviktig - för utan den får vi inte någon styrelse och utan styrelse har vi ingen förening. Så nu hoppas vi verkligen att det finns några som kan tänka sig att ställa upp. Kontakta Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. om du är en som ställer upp. Eller prata med någon i styrelsen på våra kommande danser.